22. března 2012

Studentská vědecká konference KFI FF OU, Ostrava

Vstupte na palubu Lodi bláznů!
Příští týden ve středu (28. března 2012) se bude na ostravské katedře filosofie konat studentská vědecká konference - letos již potřetí bude otevřena kromě studentů KFI FF OU také studentům filosofie z ostatních kateder.

Jak vypadala minulá léta? V roce 2010 se konference zúčastnilo sedm studentů, z toho čtyři z Ostravy a tři z Brna (brněnští studenti podali zprávu o konferenci v časopise Pro-Fil, který také uveřejnil jejich příspěvky). Loni to bylo již jedenáct zúčastněných, z toho pět z Ostravy, tři z Brna a tři z Olomouce (program je na stránkách FF OU).

Příspěvek letos - stejně jako v předchozích letech - není nijak tematicky omezen, lze zvolit systematický i historický přístup. Zúčastnit se může jakýkoliv student či studentka filosofie; nepřiměřený ostych tedy není rozhodně namístě!

Případní zájemci mají možnost podat přihlášku až do neděle 25. 3., a to prostřednictvím mailu Mgr. Janě Horákové, doktorandce KFI FF OU, která konferenci organizuje.

6 komentářů:

  1. Tak toto bylo ovšem hodně povedené! Děkujeme za příjemnou, přátelskou a badatelsky podnětnou atmosféru. Takto by to mělo vypadat. Ať se daří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám z toho dobrý pocit; opravdu se to vydařilo! Je radost sledovat, jak se rok od roku zvyšuje úroveň. :)

      Zrovna píšu malé shrnutí sem na blog (jen seznam příspěvků, odkaz na blogy/profily přispěvatelů, pár subjektivních poznámek). Mimochodem, jsou někde na internetu dostupné vaše prezentace?

      Vymazat
  2. Ano, taky jsem zaznamenal výrazný posun.
    Na shrnutí se těším.
    K prezentacím. Nevím, jak je na tom Lukáš, ale já prezentaci dostupnou zatím nemám, respektive ji mám v modu "private". A to z toho důvodu, že s příspěvkem pojedu za měsíc na naší katedrovou konferenci, tak bych nerad dopředu ukázal své karty a přišel tak o moment překvapení :). Poté ji rozhodně zpřístupním. Lukáše se zeptám.

    OdpovědětVymazat
  3. Aha, tak to je jasné :) Tak přeji hodně úspěchu!

    OdpovědětVymazat
  4. Vážený kolego, milý Lukáši,

    tak katedrovou konferenci už mám za sebou, přikládám tedy odkaz na prezentaci - http://prezi.com/eq8qhz5dcl0w/ostrava/.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím,

      děkuji za odkaz na prezentaci, přidal jsem ho k seznamu příspěvků.

      Vymazat